3d akustik kumaş kaplı panel dekoratif ses yutucu yalıtım panelleridir. Yüzeyinde bulunan akustik ses emici kumaşın farklı renk ve dokuda olması sayesinde her alana uyum sağlayan bir ürün haline gelir. İç kısmında kullandığımız camyünü yankı ve akustik ses yalıtımı sağlamamızda yardımcı oluyor
Sunduğumuz hizmetler ;
3D Akustik Kumaş Kaplı Panel Teknik Özellikleri
- Ana Malzeme : 95 kg/m3 yoğunlukta akustik camyünü levha
- Ebatlar : Özel Ölçülerde üretilebilir.
- Kalınlık : İstenilen Kalınlıklarda üretilebilir.
- Renk : Akustik Kumaş Kartelasından inceleyebilirsiniz.
- Kenar Detayı : Sertleştirilmiş.
- Akustik Performans : NRC değeri 0.95 -1.00aralığındadır.
- Yangın Dayanımı : TS EN 13501-1+A1:2013standardına göre A2 s1 d0 sınıfı.
- Uygulama Şekli : Yapıştırma / Z Klips
3D Akustik Kumaş Kaplı Panel Hangi Amaçlarda Kullanılır ?
Kapsama miktarları ve panel kalınlıkları hesaplanırken uygun özen gösterildiğinden, bir odadaki yankılar alanınızdan yakalanabilir ve dönüştürülebilir. Buna karşılık, ses netliğinde dramatik bir fark ve daha düşük genel gürültü seviyeleri ortaya çıkacaktır. Alanınız için doğru panel kapsamını belirlemenize yardımcı olmak için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.
3D Akustik Kumaş Panel Nerelerde Kullanılır ?
Ses panelleri, istenmeyen yankılarınızı% 80’e kadar yakalayıp dönüştürerek odanızdaki genel desibel seviyesi maruziyetini azaltır. Geriye kalan, odadaki orijinal ses ve daha hafif bir arka plan gürültüsü olacaktır. Sonuç olarak, birinci sınıf ses kalitesi elde edersiniz.
Bu anlamda 3D Akustik Kumaş Kaplı Panel yankı problemi yaşanılan ofis, çağrı merkezi, toplantı salonu, kütüphane, hastane, akustik kabin, stüdyo, ses kayıt odası, sinema salonu, greenbox odası, youtuber odası, reji odası, sinema salonları, müzik odası, prova odası, ev sinema odası, enstrüman – çalgı odası, bateri odası gibi bir çok mekanda kullanım alanına sahip olup akustik düzenlemede üstün performansa sağlamaktadır.
3D Akustik Kumaş Kaplı Panel Nasıl Uygulanır?
Kumaş kaplı akustik panel uygulaması yapabilmek için 2 yöntem bulunmaktadır.
- Yapıştırma Yöntemi : Sıvı solid yapıştırıcı panelin uygulanacağı alana sürülür ardından panel monte edilir.
- Z Klips Yöntemi : Panel uygulamasında yapıştırıcı kullanmak istemeyip panelin arkasına ve yüzeye takılan aparatlar sayesinde uygulama yapılır.